Turistička organizacija

Vaskršnja čestitka

 Apr 05, 2018     10:04  

Vaskršnja čestitka

PROSLAVLJAJUĆI ,PRAZNIK NAD PRAZNICIMA, KOJI SVJEDOČI, O SUŠTINI HRIŠĆANSKE VJERE I NEPROLAZNIM VRIJEDNOSTIMA, KOJE ŽIVOTU, SVAKOG ČOVJEKA, DAJU PRAVI SMISAO, UPUĆUJEM, SVIM VJERNICIMA, KOJI SLAVE VASKRS, PO JULIJANSKOM KALENDARU, U IME OPŠTINE TRNOVO I SVOJE LIČNO IME, NAJISKRENIJE ČESTITKE.
VASKRSLI GOSPOD, POBIJEDIO JE NEPOBJEDIVO, A SVAKO OD NAS, U VREMENU, PUNOM IZAZOVA I ISKUŠENJA, SAMO SVOJOM MARLJIVOŠĆU, VELIKIM RADOM I SNAGOM, MOŽE DA POBIJEDI, SVE PROBLEME I TEŠKOĆE.
SIMBOLIZUJUĆI VJERU, U NOVI ŽIVOT, PODSTIČE U NAMA, NAJVEĆE HRIŠĆANSKE VRIJEDNOSTI, LJUBAV, PRAŠTANJE I RAZUMIJEVANJE, KOJE TREBA DA BUDU, NAŠA SNAGA, U SVAKODNEVNOM ŽIVOTU,  DA RADIMO, STVARAMO, DA SE SUOČAVAMO SA TEŠKOĆAMA, UČESTVUJUĆI, U JAVNOM ZIVOTU, DA VJERUJEMO, U ZAJEDNIČKE CILJEVE, I PREUZMEMO ODGOVORNOST, ZA BOLJI ŽIVOT I LJEPŠU BUDUĆNOST, NAŠIH PORODICA, I NAŠE ZAJEDNICE.
S ČVRSTOM VJEROM, DA ĆEMO, NA OVOM PUTU, ISTINE I PRAVDE, ISTRAJATI, SA ŽELJOM, DA VASKRS DOČEKATE, SPOKOJNO I U MIRU, U KRUGU PORODICE, SA SVOJIM NAJBLIŽIMA, ISPUNJENI, RADOŠĆU I LJUBAVLJU, UPUĆUJEM VAM, NAJRADOSNIJI POZDRAV,


HRISTOS VOSKRESE, VAISTINU VOSKRESE!!!

                                                                                                            NAČELNIK OPŠTINE

                                                                                                 DRAGOMIR GAGOVIĆ

 

 

 

Prijatelji Opštine

Linkovi
Pjesma o Trnovu
Vremenska Prognoza