Turistička organizacija

„Željeznici“ bod na Palama

 May 23, 2017     13:05  

„Željeznici“ bod na Palama

U 9.kolu Regionalne lige , grupa „Jug“, fudbalski klub „Željeznica“ iz Trnova gostovala je u Palama, fudbalskom klubu „Romanija“ , sa težnjom da će ovjeriti titulu prvaka i omogućiti prelazak ovog kluba u veći rang, ali je rezultat iznosio 1:1. Po riječima predsjednika kluba Miroslava Bjelice, neriješen rezultat je bio najrealniji ishod ovog meča, s obzirom da teren u Palama nije ispunjavao uslove za normalno odigravanje meča, pa su igrači obje ekipe pravili mnogo grešaka na sredini terena koji je uskratio malobrojnoj publici dobar fudbal. Na osnovu toga, prvo poluvrijeme završava bez golova uz mali broj prilika na obje strane.

Dodao je, da drugo poluvrijeme donosi uzbuđenja, gdje obje ekipe prijete po gol, ali su akteri samih akcija bili neprecizni. Do prvog gola se čekalo sve do 78.minute, gdje Željeznica dolazi u vođsto preko Slobodana Eleza sa bijele tačke, nakon što je Mehmed Koso prodorom po lijevoj strani odbrane „Romanije“  izborio jedanaesterac. Međutim, slavlje igrača iz Trnova nije dugo trajalo obzirom, da je jedna minuta bila dovoljna da mlada ekipa „Romanije“ poravna rezultat na 1:1 preko Jevtovića.

Ubrzo poslije toga, sudija Tešanović nakon nesmotrenog starta nad Simićem sudi još jedan jedanaesterac, ali ovaj put za „Romaniju“. Neprecizan izvođač bio je Obradović, čiji je šut sa bijele tačke lako odbranio golman „Željeznice“  Aleksandar Šehovac i samim tim osigurao bod za svoju ekipu.

Sljedeće kolo 28.maja nosi rasplet, gdje naša ekipa ima priliku, da pred svojim navijačima na stadionu „Kasarna“ u Trnovu, obezbijedi naslov prvaka Regionalne lige, Grupa „Jug“ , tako što mora da pobijedi „Stakorinu“ iz Čajniča bilo kojim rezultatom.

 

 

 

 

Prijatelji Opštine

Linkovi
Pjesma o Trnovu
Vremenska Prognoza