+387 57 610-237   /   info@trnovo-rs.com

Blog

април 7, 2023 0 Comments

Oбавјештење – Развојна агенција Републике Српске

Развојна агенција Републике Српске, расписала је 03. априла 2023. године Јавни позив за учешће у Акцелератор програму који ће се проводити на подручју града Источно Сарајево.

Акцелератор програм ће се проводити у сарадњи са Универзитетом у Источном Сарајеву – ОЈ Економски факултет Пале, Градском развојном агенцијом Источно Сарајево, Градом Источно Сарајево, општинама у саставу града Источно Сарајево и Заводом за запошљавање Републике Српске.

Акцелератор програм намијењен је почетницима у пословању чије су пословне идеје засноване на иновацији, знању и новим технологијама и које имају потенцијал за раст на тржишту, генеришу нова запошљавања и позитивно утичу на животну средину.

Позив је отворен за све креативне особе које планирају започети властити посао на подручју града Источно Сарајево, држављани су Републике Српске/Босне и Херцеговине или имају одобрен трајни боравак у БиХ.

Кандидати се могу пријавити као самостални подносиоци или као тим. Пословне идеје које се односе на трговину, угоститељство, игре на срећу и финансијско посредовање, неће бити разматране.

Сви заинтересовани се могу пријавити путем обрасца којег могу пронаћи на веб страници Развојне агенције Републике Српске.

Попуњен образац потребно је доставити на e-mail: info@rars-msp.org најкасније до 21. априла 2023. године са назнаком „Пријава за учешће у акцелератор програму“.

 Јавни позив за учешће у Акцелератор програму – РАРС

0 0 гласови
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести о
0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, молимо вас да пошаљете коментар.x