+387 57 610-237   /   info@trnovo-rs.com

Blog

децембар 11, 2023 0 Comments

Одржана 25.редовна сједница Скупштине општине Трново

Данас је одржана двадесет пета редовна сједница Скупштине општине Трново на којој су одборници усвојили све тачке предложеног дневног реда.

Усвојени су, Нацрт Ребаланса Буџета за 2023.годину, који је за 271.000,00 КМ виши у односу на план буџета и Нацрт Буџета за 2024.годину у износу од 5.074.229,00 КМ.

Усвојена је Одлука о давању сагласности на Програм рада и финансијског плана за 2024. годину ЈЗУ Дом здравља Трново, Одлука о привременом обустављању извођења грађевинских радова на локалитету Јахорина, у периоду трајања зимске туристичке сезоне, а потом и информације из области социјалне и борачко-инвалидске заштите. Осим ових тачака усвојен је и Програм обиљежавања културних и спортских манифестација на подручју општине Трново у 2023.години, те Одлука о расписивању Јавног конкурса за избор и именовање предсједника и два члана Одбора за жалбе општине Трново и Одлука о именовању Комисије за спровођење Јавног конкурса за избор и именовање предсједника и два члана Одбора за жалбе општине Трново.

Одборници су усвојили и Одлуку о братимљењу општине Трново са општином Будва (Црна Гора), обзиром да су се у претходном периоду створили услови за сарадњу и братимљење.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 0 гласови
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести о
0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, молимо вас да пошаљете коментар.x