+387 57 610-237   /   info@trnovo-rs.com

Blog

октобар 26, 2021 0 Comments

Општина Трново подржава заговарачки пројекат Удружења жена „Викторија“ Пале

Начелник општине Драгомир Гаговић је данас примио представнице Удружења жена „Викторија“ из Пала и подржао њихов заговарачки пројекат да се уведе бесплатан позив према Болници Србија, пошто овај пројекат тражи подршку удружења свих локалних заједница града Источно Сарајево.
Предсједница удружења Младенка Сантрач каже, да је удружење препознало потребу бесплатног позива, јер категорије социјално-угрожена лица, пензионери, борци нису у могућности да закажу преглед и да издвоје на мјесечном нивоу средства за исто. До сада имају подршку од Удружења пензионера и Борачке организације Пале, Борачке организације Источна Илиџа, а послали су и писма подршке према удружењима Источно Ново Сарајево, Соколац. У овом пројекту потребно је пет писама подршке, а њихово удружење ће имати више од петнаест што је веома добро.
Из Општине Трново тренутно имају подршку од Општинске организације породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила, Борачке организације и Удружења инвалида, а у наредном периоду потврдиће подршку још нека удружења.