+387 57 610-237   /   info@trnovo-rs.com

Blog

јун 10, 2024 0 Comments

Потписан споразум о сарадњи Градске општине Црвени крст , Град Ниш и општине Трново

Руководство општине Трново је у Нишу 08.јуна потписало споразум о успостављању сарадње са предсједником ГО Црвени крст проф др. Мирославом Милутиновићем. Циљ овог споразума је реализација заједничких активности у области спорта и културе, размјени искуства, подршци при одржавању спортских и културних манифестација кроз посјете званичних делегација и очувању народне традиције.

Предсједник ГО Црвени крст проф др. Мирослав Милутиновић је истакао, да је договорено, да већ 6. јула гостују у Трнову са културно-умјетничким друштвом, пошто је овде дан Општине и најавио,  да ће у наредним данима бити потписан споразум о привредној сарадњи, јер се и у општини Трново становници углавном баве пољопривредом.

„Желим да се захвалим представницима градске општине Црвени крст, који су изразили жељу да потпишу споразум са општином Трново у области спорта и културе. Већ у наредном периоду ћемо кренути са реализацијом наших активности, а 6. јула ћемо дочекати наше пријатеље у општини Трново. У наредном периоду такође реализоваћемо спортске активности, јер Трново има свјетског првака у кик-боксу и премијерлигаша у футсалу“. Споразум је од важности за општину Трново, јер се на дан потписивања споразума одржавао и Свесрпски сабор у Београду, навела је Љиљана Милић, замјеница начелника општине Трново.

 

 

 

 

 

 

 

0 0 гласови
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести о
0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, молимо вас да пошаљете коментар.x