+387 57 610-237   /   info@trnovo-rs.com

Blog

март 3, 2023 0 Comments

Ватрогасна испостава Трново добила ново возило

Данас је извршено представљање по испоруци новог ватрогасног возила коме су присуствовали градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић,  начелник општине Трново Драгомир Гаговић са сарадницима и старјешина Територијално ватрогасно-спасилачке јединице Града Источно Сарајево Његош Вукадин.

Град Источно Сарајево и Територијална ватрогасно-спасилачка јединица Града Источно Сарајево извршила је набавку специјалног ватрогасног возила за све врсте  интервенције за Ватрогасну испоставу Трново. Ради се о возилу оспособљеном за гашење свих врста пожара како на отвореном, тако и на објектима, али и за техничке интервенције. Возило је марке IVECO, капацитета 2000 л воде, цијена возила је цца 200.000 КМ и набављен је из средстава за техничка опремања вазтрогасних јединица.

Ово је наставак улагања и оспособљавања испоставе у Трнову, гдје је послије изградње Ватрогасног дома, набављено и возило.

Град и Територијална ватрогасно-спасилачка јединица наставиће и у наредном периоду да ојачавају капацитете у свим општинама Града.

0 0 гласови
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести о
0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, молимо вас да пошаљете коментар.x