+387 57 610-237   /   info@trnovo-rs.com

Blog

март 30, 2022 0 Comments

Локализована визија мјесних заједница у општини Трново

Општина Трново (РС) је једна од 41 јединице локалне самоуправе које учествују у пројекту „Јачање улоге мјесних заједница у БиХ“ који је заједнички пројекат Владе Швајцарске и Шведске, а којег проводи Развојни програм Уједињених нација (УНДП) у партнерству са домаћим властима.
У претходном периоду, у општини Трново (РС) су одржане радионице с циљем креирања персонализоване визије развоја мјесних заједница у општини Трново (РС), као и консултативна радионица на којој су од стране учесника потврђена интересовања, потребе и предвиђене активности које су исказане током првог круга радионица.
Овим путем Вам упућујемо јавни позив за учешће на консултацијама с циљем евентуалне допуне или корекције текста „Визије развоја мјесних заједница у општини Трново (РС)“. Молимо вас да нам доставите све ваше коментаре, критике или сугестије на текст, те да посебан фокус ставите на 4 функционална модела мјесних заједница, као и на функционалне области које се тичу сваког од функционалних модела.
На јавним консултацијама о тексту визије могу да учествују сви грађани општине Трново (РС), као и представници удружења и невладиних организација.

Нацрт локализиране визије можете погледати – Локализована визија развоја мјесних заједница у општини Трново (РС)
Ваше примједбе, приједлоге и сугестије можете упутити на маил адресу : инфо@трново-рс.цом до 15.04.2022.год.

 

0 0 гласови
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести о
0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, молимо вас да пошаљете коментар.x