+387 57 610-237   /   info@trnovo-rs.com

Blog

март 30, 2022 0 Comments

Одржана 13. редовна сједница Скупштине општине

Данас је у Трнову одржана 13.редовна сједница Скупштине општине на којој су одборници разматрали 44 тачке дневног реда.

Између осталог усвојен је Извјештај о раду Начелника и Општинске управе за 2021. Годину, Извјештај о раду и пословању ЈКП „Трново“ д.о.о. Трново у 2021. годину, као и Извјештаји о раду и пословању Јавних установа чији је оснивач општина Трново, ЈЗУ Дом здравља, ЈУ Туристичка организација општине Трново, ЈУ Центар за културу. Усвојен је и Приједлог Одлуке о именовању директора ЈУ Центар за културу Трново.

На данашњој сједници одборници су усвојили Приједлоге  Одлука о утврђивању тржишне цијене неизграђеног градског грађевинског земљишта на подручју општине Трново у 2022. години; Приједлог Одлуке о утврђивању висине накнаде за закуп градског грађевинског земљишта на подручју општине Трново у 2022. години,  Приједлог Одлуке о висини просјечне коначне грађевинске цијене м² корисне површине стамбеног и пословног простора из претходне године за подручје општине Трново и висини ренте, те Приједлог Одлуке о висини трошкова уређења градског грађевинског земљишта на подручју општине Трново.

Од 18 приједлога иницијатива о приступању изради Измјене дијела Ревизије Регулационог плана „Спортско-рекреационо подручје Јахорина на подручју општине Трново“ усвојено је 8, а донешен је закључак да се више неће прихватити ниједна иницијатива,  док се не уради Ревизија Регулационог плана „Спортско-рекреационо подручје Јахорина на подручју општине Трново“.

0 0 гласови
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести о
0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, молимо вас да пошаљете коментар.x