+387 57 610-237   /   info@trnovo-rs.com

Blog

септембар 1, 2023 0 Comments

Начелник општине уручио поклоне првачићима

Након љетног распуста , данас је почела нова школска година за све основце, и у ОШ „Свети Сава“ у Трнову овај дан је посебан за ученике првачиће који су јутрос дошли у школу у пратњи својих родитеља. Осим наставног особља, директора школе, сретан почетак ђацима првацима је пожелио и начелник општине Драгомир Гаговић који им је уручио и поклоне по 500 конвертибилних марака и поклон пакет Јежурко.

У кратком обраћању првачићима, начелник је упутио искрене честитке са жељом да у новој школској 2023/24.години остваре добре резултате, заједно са својим учитељима, као и родитељима, а локална заједница се потрудила да обезбиједи добре школске услове , гријање, фискулктурну салу, док је вањско игралиште у припреми за реализацију у наредном периоду.

Честиткама су се придружили и представници Града Источнои Сарајево, који су у име градоначелника уручили поклоне првачићима. Ове школске године уписано је 6 првачића са надом да ће сљедеће бити више, а локална заједница ће наставити са позитивном праксом како би помагала првачиће и њихове родитеље приликом опремања у школу.

 

0 0 гласови
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести о
0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, молимо вас да пошаљете коментар.x